Registreer uw domeinnaam


 

Heb je een goed idee
Leg dan eerst je domeinnaam vast.

Een goede domeinnaam registreren is essentieel voor het succes van je website. Zo vinden bezoekers je makkelijk terug en maak je snel professionele e-mailadressen aan zoals info@jouwbedrijfsnaam.be.

Kijk hier na of je domeinnaam nog vrij is.

 

 

 • Waarom?

  Een goede domeinnaam wordt onmiddellijk in de adresbalk ingetypt. Dit zijn potentiële klanten! Je kunt ze gelijk vangen vanaf het moment dat je de domeinnaam in gebruik neemt. Vergelijk het met het openen van een winkel in een drukke winkelstraat. Vanaf dag één ontvang je klanten!

 • Aankopen

  Het aankopen van een domeinnaam gebeurt eenmalig. Het betekent dat u de officiële licentienemer wordt van de naam. De licentie nemer moet wel jaarlijks zijn registratie vernieuwen. De vernieuwing van de jaarlijkse registratie gebeurt automatisch bij BYS. Je kan de domeinnaam ook overdragen naar een andere DNS agent.

 • Contact gegevens

  Om je domeinnaam te registreren moet je uw juiste contactgegevens invullen bij de registratie. Geef je eigen naam of de naam van je organisatie. Een geldig e-mailadres is heel belangrijk, wij gebruiken dit om je te contacteren over je domeinnaam!

 • Volledige garantie

  Wanneer de aankoop van de domeinnaam om de een of andere reden niet lukt, dan krijgt de koper zijn geld terug.

Contacteer ons

De website NaamTeKoop, maakt gebruik van cookies.   
Meer info     AKKOORD